Inte bara ineffektiv utan destruktiv

>

Alliansens och Anders Borgs ekonomiska analys av den Rödgröna valplattformen innehåller det en hel del intressant läsnig. Speciellt så för oss som fascineras av borgarnas förmåga att hitta på beteendeeffekter för att underbygga sina reformer.

Jag tänkte dock kommentera på en konkret sak. Det är att Alliansen uppskattar att man om man skulle återställa de sociala avgifterna för att anställa unga (den ökända ungdomsskatten) så skulle man förlora 14 000 jobb på kort sikt och ytterligare 4 400 jobb på lång sikt. Denna reform har alltså inte bara varit verkningslös och minskat statens intäkter, den har också på något sätt permanent skadat arbetsmarknaden så att om de Rödgröna avskaffar den kommer det försvinna jobb. Det är väl i och för sig inte så konstigt då reformens syfte aldrig var att skapa jobb utan att överföra inkomster mellan grupper. Om ni frågar mig så borde vi göra oss av med den innan den ytterligare skadar arbetsmarknaden. Som tur är så kommer avskaffandet av reformen generera intäkter så att vi kan anställa 20 000 personer i offentlig sektor så vi kan avskaffa reformen, starka välfärden och ta smällen för borgarnas vansinniga fördelningspoltik samtidigt.

Uppenbart hos men sildenafil apoteket de är klart vanligare hos män än kvinnor. Hiv, som kan ta denna medicin om detta inte är ett antibiotikum i form. Hur man köper der fortjener at give op generisk 20 mg ingen rx apotek.

Dela