SEK startar podcast!

SEK startar podcast!

Coronapandemin har påverkat alla delar av samhället, och så även SEK. I början av året snickrade styrelsen ihop en spännande verksamhetsplan för året 2020 lyckligt ovetandes om vad som komma skulle. Nu har vi behövt tänka om och fundera på hur de seminarier och föreläsningar vi planerat ändå kan bli av, om än i en annorlunda form. Därför har vi startat en podcast – SEK-samtal!

Två avsnitt ligger redan uppe; det första med Fredrik Olovsson (s), ordförande i Finansutskottet, och det andra med John Hassler som är professor i nationalekonomi vid IIES, Stockholms Universitet (samt även ordförande i SEK 86/87 vilket ju är extra roligt!). Ni hittar avsnitten nedan.

Länk till SEK:s Soundcloud-kanal: https://soundcloud.com/user-485357963-306027008

 

 
 

Styrelsen 20/21
Dela